Du Är Underbar

har världens underbaraste sambo är så glad att han snart e min man :) han är världens bästa kille o pappa. att han står ut med mig nu när jag är såå dryg förstår jag inte hehe.. ja bara gnäller o gnäller.. men jag skulle aldrig gnälla om jag verkligen inte mådde så dåligt som jag gör. jag brukar ligga i sängen på kvällen o han sitter vid datorn så säger han skicka sms om det är nått så gullig så.. Älskar Dig DANIEL du är min för evigt


igår va jag till akis o allt såg bra ut väger ungefär 3 kg våran lilla bebis i magen. kom ut snart lova mamma det :)


idag får vi våran nya bil en passat kombi en 93:a det är typ det jag vet haha.. så skönt att vi hitta en bil i enköping o att den va såå billig va ju bara ett PLUS..

igår shoppa jag på ikea men mycket av det jag skulle ha fanns s¨åå less..

hmm händer i helgen då??

vill till sala på lördag är ju marknad men jaa jag vet inte.. vore mysigt att gå runt där. men nu orkar jag ju inte gå så mycket o benen bara viker sig..  nån som vill följa med kanske???

idag ramla min älskling ner för trappen såå läskigt han fick röda prickar i huvudet men det gick aldrig hål o han verkar inte yr o han har inte spytt..

älskar min familj massor.. snart e jag en lagerbergare...


Bullmamma

gjorde ett test på tv4 från sidan familjen annorlunda om hur många barn jag ska ha :) då fick jag det här till svar efter testet... Bullmamman!!!  Du ska ha en stor familj. Ju större desto bättre, kan vi säga att ditt motto är. Du gillar när det är tjo och stim, du störs inte av höga röster och skrik och du trivs bäst när du sitter nedmyst i en stor grop med människor du tycker om. Du är en generös, kärleksfull person som inte har några problem att dela med dig. Grattis till din framtid som bullmamma! haha lite roligt att läsa tycker jag.. men jag nöjer mig med 2 fast man ska väl aldrig säga ALDRIG hehe.. men skrik är jag van med eftersom Anton hade kolik o är skrikig av sig så det har jag inga som helst problem med..

imorogn blir det shopping va länge sen jag shoppa loss o vi ska inhandla såå mycket från ikea men det bästa av allt att det är mycket små saker så det blir inte dyrt men man får en himla massa grejer :) ska handla täcke o kudde till barnen, matgrejer till barnen, leksaker, förvarings backar, lampor, mattor, jaa massa grejer har en hel A4 sida o allt ja ska köpa går på 560 kr hihi.. sen blir det barnenshus oxå o köpa en ratt till vagnen så Anton kan köra lite bil ska även köpa lite annat. sen ska jag o Daniel kolla på en laptop. längtar så mycket o imorogn ska jag få se lilla Lucas oxå på skärmen.. hoppas allt ser bra ut.

ikväll ska vi MYSA!!!

undra hur mitt hjärta har det på dagis?? han kommer vara sååå trött ikväll hehe..

på torsdag får vi kombi åhhh så skönt det ska bli :) livet är såååååååååååå underbart :D jag Karin Diana Maria Olsson älskar att leva.. min familj betyder såå extremt mycket för mig. min sambo är den bästa ;)

hatar nätterna nu har så ont bara gråter o gråter o hoppas att jag ska somna av utmattning men icke..

19 dagar kvar nu....................................


pusssssssssssssssss



älskar dig sååå mycket

Barnmorskan

japp har nu varit hos barnmorskan o mitt hb va nere på 90 nu ajabaja inte bra så nu ska ja äta 4 järntabletter om dan och även dricka blutsaft 2 gånger om dan :) JIPPI så ska ja in nästa vecka o kolla om det gått upp annars ska dom sätta dropp o det ville hon helst inte för man kunde tydligen bli dålig av det.. sen hade ju bebisen dykt ner konstigt att jag har såå ont av att gå haha.. så på ondags ska jag till akis på tillväxt kontroll. jävla åkande fram o tillbaka.. så ni ser ju på bilden hur mycket han dykt ner. hoppas han vill komma ut snart men har ju haft så himla ont av förvärkarna dom senaste 3 dagarna så snart kanske HOPPAS JAG

mums åt på vita elefanten gott gott va det :)

sara om du läser det va sägs om lördag???

jag lägga mig o vila snart har så ont nu så vill bara sparka på nån..

vill till ikea NU föstå det haha..

ha det bäst alla

tack hjärtat för din underbara blogg du är bäst älskar dig av hela mitt hjärta.. pussssssssssss

Den Bästa




jaaa det tycker Anton :)
han finns alltid där o ställer alltid upp han är bäst på allt våran sötnos .vi älskar dig mest av allt
 
vilket fint inlägg du skrev hjärtat om den där pornie haha vilken blåst brud.

idag ska vi äta TACOS mums va gott det ska bli..

hmm va har vi gjort idag jooo diskat, daniel dammsög o torka golvet sen har vi busat o sen har jag o Anton sovit middag, men Anton sover än. Daniel är hos sin syster o fikar..

tänk va ens liv kan förändras från att vara skit till att bli så himla bra. är så glad över min familj o glad över dom vänner o kompisar som finns där. det är inte många men dom få jag har ställer verkligen upp..

på onsdag är det föräldramöte på dagis undra vem av oss som ska gå.. blir väl daniel för jag är ju så feg av mig haha..

vill handla massor med saker, ny säng, saker till barnen m.m..

haha när vi vänta Anton köpte vi vagn i vecka 14 eller nått sånt nu köpte vi vagn i vecka 37 har inte köpt nånting till Lucas nästan jooo en body med en sperma på som det står I´m the winner o en om det står  lillebror. ska inhandla ett bärsele oxå det vi hade sålde jag ju innan jag visste att jag va gravid haha.

nehepp orka skriva mera :)

ha det så bra alla...

pusssssssssssssssssssssssssssssss

Herregud

Läste nyss nån blogg om "bloggmammor är töntiga".. men gud vilken patetisk snorvalp. man kan ju inte bli mer än irriterad hon fick en fin liten kommentar...

idag har vi varit till storvik o hämtat barnvagnen jävla nöjd jag är :) bra köp..
har kollat på melodifestivalen oxå inga bra låter som va med idag inte men men..

hälsade på min bror i Sala en sväng oxå va ju trevligt :)

få se va man hittar på imorogn nån som har nå förslag?? hmm kanske föda barn?? om det ändå vore så lätt att bara bestäma nää idag ska jag föda.haha

hoppas bara det inte är såå jävla kallt ute man fryser ju ihjäl.

hoppas hoppas att jag får sova i natt vore ju trevligt.

ha det så bra alla

pusssssss 





Hej Hopp



Mina Prinsar dom är mitt allt =)

i natt har jag haft såna menssmärtor fy faan men det kanske är positivt då händer det nått snart KANSKE man kan ju aldrig vara säker, men lilla jag kommer väl gå över..

idag skiner solen såå underbart.

hmm va ska man laga till middag idag då? nått förslag??

i helgen blir det nog lugnt säger jag varje helg men alltid åker man nånstans haha.. :) men vi älskar att umgås med släkt o vänner.

snart ska vi gå o sova middag ska bli såå skönt så, är ju alltid så trött på dan..

nej ha det bra

pussssssssss 23 dagar kvar

Kärlek

jaa idag har vi bara varit hemma jag o Anton han har varit jätte grinig idag.. när Daniel kom hem åkte vi till hans syster o fika och så ringde Daniel F-kassan fan va dom strular så jävla less.. hans pappa pengar skulle sättas in på hans swedbank men han har inget konto där så han ringde i måndags o sa till så då skulle dom ändra o stoppa utbetalningen men idag fick han papper om att dom satt in på hans swedbank men hallå.... IDIOTER så han ringer o puckot i telefon säger jaa men då hann hon kanske inte stoppa det så nu har dom ingen aning om när han får pengar för dom måste ju få tillbaka pengar från swedbank först. jaa vilka jävla puckon.

idag har jag haft väldigt ont i ryggen är som en smärta som strålar ut liksom när jag sätter mig o tar det lugnt hmm det är väl nånting..


haha idag ställde jag mig på vågen ooooo jävlar hade gått upp över 3 kg sen förra veckan jaa precis FÖRRA veckan jävla fetknopp jag är nu då.. va så glad att jag bara gått upp 13 kg nu :) men nu är jag uppe i 16 kg o än är det ju inte klart.. hårdträna sen då så jag kommer i nån brudklänning vill ju se bra ut i klänningen oxå :)
herregud det finns ju massor av olika klänningar blir ju galen haha...

har fått sambon att skaffa blogg oxå han heter vectradanne.blogg.se så kika in där ni..

snart ska man lägga sig o försöka sova kan verkligen inte sova på nätterna nu.

ha det så bra alla

älskar min familj pusssss




KOM UT NU!!!!





Hihi jaa nu är jag less på det här :) jajaja skyll dig själv säger ni nu som läser haha..
herregud det är 25 dagar kvar är ju faaan ingenting. NERVÖS jo tack...nån som vill föda åt mig?? nej min förlossning med Anton va ju så lätt ont jo visst kändes det men inte speciellt mycket o det tog ju bara 6 timmar o från första krystvärken så tog det ju inte ens 30 min. men jag öppnade mig lite för snabbt från 4 cm till 10 cm på mindre än 40 min så man sprack ju en helt del kan man ju säga. så därför e jag nervös den här gången jag kanske ligger där i 20 timmar o har JÄVLIGT ont i stället MAMMMMMA......
men dom säger ju att det gör ondare att bli igångsatt o jag blev ju det förra gången o tycker inte att det va nå fara så då borde jag ju överleva nu med :)
men gud va spännande det är det kan ju liksom hända när som helst hihi...

idag är min lilla prins på dagis o ska vara där till 17 helt ensam men det går jätte bra för honom och det är bra för mig att vara utan han oxå.

på onsdag ska vi hämta syskonvagnen i sandviken :D måste köpa ny bil oxå eftersom min lilla sambo va ute o flög med bilen igår.. jag ställde 100 frågor till han igår men herregud sa jag flög du?? aaa sa han men va tänkte du då fråga jag hihi..

ge mig mat är sugen på allt :D nudlar även fast jag inte ens gillar det :D

nej nu ska jag göra nå vettigt kanske hmmm VILA :D

älskar min familj över allt annat.. snart är du min MAN åhh me längtar pussss

Läskigt.....

jaa idag skulle ju hjärtat åka till jobbet som vanligt han brukar åka halv 6 men idag försov han sig så jag väckte han 06.50 så han skynda sig ut o åker men han ringer mig strax efter 07.00 o säger att han kört åt helvete o att det bara är att skrota bilen men herregud min första tanka va jaha då har vi ingen bil o varför körde du så fort sa jag.. jag vart så paff så jag fråga inte ens hur det gick så jävla störd man är alltså. dom som bodde i huset vakna ju av en smäll o sprang ut o kolla hur det gick med Daniel. han fick ont i nacken o ryggen men det va isgata där han o det är en kurva där oxå. det gick inte ens 60 för han låg bakom tidningsbudet o det va ju JÄVLIGT bra för annars hade det gått ännu fortare o då hade han nog skadat sig mer. O Daniels tanke va nej matlådan gick upp o rann ut på Antons bilstol så han satt o plocka med maten i bilen haha tänk va konstiga saker man kan göra..
men det va tur min älskling klara sig.
så idag behöver Anton inte vara på dagis till 17 vi tänkte hämta han vid 15.

jaha helgen!!!

Fredags: hemma o mös

Lördags: va vi ute o lekte, sen blev det busborgen hela familjen o så tog vi med oss syster yster :) haha men det e ju alla hjärtans dag tjata vi om hela tiden men jävla kul vi hade. sen åkte vi till hälla o daniel köpa grejer till alla oss :D sen drev vi med min mamma så vi köpte ett par string o slog in så gav Daniel dom till henne o sa att det bara va från han haha.. sen blev det middag hos mamma o efterätt o melodifestivalen o jävla va jag käka haha. min syster såg lite chockad ut. sen fick vi rosor o trisslotter va verkligen en lyckad o mysig alla hjärtans dag.

Söndag: då fyllde majk år så vi åkte dit o gratta han vi mötte upp sara, magnus o anton innan oxå :) sen följde vi med sara o dom hem så kom majk dit på kvällen så gick killarna o beställde mat från gregers va en riktigt toppen kväll med massa skratt :D stor anton o lillanton lekte massor. o våran anton älskar ju fötter o han tar alltid av lillantons strumpor tokiga lilla unge :D..

nu ska jag krypa ner i sängen en sväng..

pussssssss

Otur??

jaa idag är det ju fredagen den 13:e men än så länge har inget hänt.. peppar peppar.... hihi

jaa idag va det lämna Anton på dagis själv gick hur bra som helst inte en tår åå skönt han hade börjat gråta hade jag mått såå dåligt av att lämna honom :(... sen blev det in till stan med farmor i handla o hon handla massa nytt till Anton såå himla roligt för hon har 7 barnbarn o har aldrig liksom varit farmor o det har hon sagt till dom oxå.. men nu är hon verkligen en farmor :) hon handla mockasiner, regnkläder, tofflor, leksaker, muggar, napp som det står tuffast på sen handla hon en vattenflaska så himla roligt.. vi köpte en vatten flaska åt daniel oxå som det står Daniel på haha den ska han ha på jobbet tycker vi..

när vi hämta Anton klockan 12 blev han glad över att se oss :) o dom hade ätit risgrynsgröt till lunch o Anton va den enda som hade ätit i stort sätt han älskade det haha.. o allt hade gått så bra sa dom kändes såå skönt att höra. så på tisdag börjar han på riktigt mitt lilla troll..

ska över till henne i helgen oxå o kolla på en utdragbar säng till Anton som hon hade när hon va liten åhhh älskar antika saker så ville vi ha den så fick vi den :) sen ska jag kolla på korgen som hon fixat åt lille Lucas oxå...

igår kväll hände nått HEMSKT!!!!!!! DVD:N gick sönder o jag som inte kan somna om jag inte har tv:n på herregud måste inhandla en ny snarast..

imorgon e det alla hjärtans dag åhh så mysigt :) då ska vi pussas mycket haha.. Anton får ju alltid massor med pussar..

imorgon e det melodifestivalen oxå yaaaaaaaaaaaaay....

älskar er pusssssss


Halsont

jaaa idag har jag ont i halsen :( alla barnen på dagis e ju i stor sätt sjuka.. idag är Anton på dagis med pappa :) få se hur det går.. igår gjorde Anton etthjärta på dagis en fröken tog Anton så gick dom in o pyssla hon klippte ut ett hjärta sen fick Anton limma själv o ha på bollar utav papper på hjärtat så himla duktig va han som gjorde det själv trodde jag aldrig han skulle klara.. jaa imorogn ska han vara där 9 till 12 själv sen på tisdag blir det 8:45 - 17.00 går så himla bra.. men sen tycker ju jag att en 1 åring är en 1 åring dom kan liksom inte äta med kniv o gaffel inte alla iallafall finns lite jag har funderingar över.. dom sover ju ute i vagnar oxå o det är ju skit bra men det finns inget tak så är det snöstorm eller ösregnar så sover dom ute ändå men allt blir genomblött känns inte så bra faktiskt, men alla föräldrar klagar o det ska vara föräldramöte den 25:e så då ska det tas upp.. ingen vill väl att sitt barn ligger i genomblötta i 2 timmar ute...

idag blir det storhandla :) kanske inte så kul i betala o handla men att han hela kylen full med mat.. jag som äter o äter nu väger jag 63 kg så jag har bara gått upp 12 kg sen inskrivningen det känns skönt har min lilla boll på magen.. nu får det bli dags snart tycker jag haha fast Lucas är väl inte redo.. har fått utslag på magen som kliar som FAAAAN nån som vet nån bra kräm att smörja in med så skriv gärna det..

nej nu ska jag hänga lite tvätt :) o sen vila lite ha det så bra


älskar min familj massor pusssssss


Dagis

Jaaa idag va vi till dagis halv 9 till 15 =) tack svärmor för att du kör oss varje dag :) du är toppen!
idag när vi kom till dagis så hann jag knappt ta av anton overallen innan han sprang o hämta en dosckvagn o lekte med alla andra barnen så skönt att se att min lilla älskling inte brydde sig om mig alls.
imorogn blir det bara vara där en stund eftersom att jag ska till mvc o kolla upp så inte huvudet ligger ännu längre ner :)
det börjar närma sig spännande som sjutton :) men JÄVLIGT nervös haha vet att jag gjort det förut men har faan glömt hur det känns.. fråga daniel grät jag sist haha kommer inte ens ihåg det.

i natt hoppas jag att vi får sova.. anton sov inte så bra i natt va ute o åkte vil 1.00 JIPPI så jävla trött nu så jag ska sova :) imorogn får vi sovmorgon farmor kommer halv 10 :) SKÖÖÖNT

älskar dig DANIEL tack för att du är såå underbar o finns där jämt för mig.. du betyder sååå otroligt mycket älsklar dig puss puss


Måndag.....

Jaaa idag har vi haft såå roligt anton har varit underbar inte en tår på hela dan heller han har lekt med allt idag så himla skönt :)
sen kom kusin hanna hit hon ska ju göra korten till bröllopet så vi diskutera hur framsidan skulle se ut o hur texten skulle se ut faan vilken tid det tog hihihi daniel var med på ett hörn o hjälpte till oxå och det tycker jag va såå underbart att han angagera sig :) älskar han massor mannen i mitt liv..

har nyss kollat på familjen anorlunda så himla bra..

imorogn är det dagis ojoj hur ska det gå :) jag som är hungrig jämt kommer ju hungra ihjäl..
va där från halv 9 till 15 o bara äta lunch herregud.. måste ha mat hela tiden...
hmm undra när vi ska gå upp??? anton äter ju inte frukost på engång måste ju vara vaken i 1 timme ungefär o jag kan ju inte ge han välling på dagis ju... jag lär ju inte sova i natt kommer ligga o tänka på massa saker.. dels dagis, har fått världens förlossningsrädsla eller är rädd för hur det ska starta när går vattnet kommer daniel hinna till uppsala m.m... sen tänker jag massor på bröllopet :D åhh meee längtar...

älskar min familj massor pussssssar




Utan Er.......

Utan mina grabbar skulle inget fungera älskar er så himla mycket.. idag har vi varit hemma o lekt massor o busat :) mamma har diskat :D hihi love it.... sen har vi varit hos farmor o farfar för farfar fyllde år.
va ute o lekte lite i snön oxå det gilla Anton så mycket.
imorgon ska vi baka jag o Anton o mysa pussas massor för sen på tisdag klockan 8.30 ska vi till dagis o ska vara där till 15.00.. men på onsdag ska vi inte dit förns efter 11 för jag ska ju till barnmorskan o kolla läget på lillebror i magen :) imorogn är det bara 4 veckor kvar JIPPI längtar verkligen INTE ett dugg haha vill bli av med den här tunga jävla magen :)

förstår inte varför du LJÖG för mig kunde väl sagt som det va från början då.. men till andra har du sagt att du jag tvingar dig men till mig va du överlycklig såå himla falsk.. hatar  falska människor.. fan lär er säga som det är på engång..


nu ska vi spela lite kort som vanligt när Anton har somnat..

Älskar min familj tokmycket.. pusssss hej


Vilken Dag

Jaa idag har jag städat =) sen kom sara, magnus sööte anton ut på besök va jätte trevligt.. anton o anton va galna o slog i skåpsluckorna o höll på med diskmaskinen.. men dom är såå sööta så :) både skulle minnsan vara i saras knä och när dom skulle åka börja min anton gråta o sträckte armarna mot sara.. hihi
sen åkte vi till stan o handla mat :) sen har jag diskat åhh va jag älskar det såå kul eller älskar lukten av diskmedel haha jaaa jag vet att jag är knäpp..
sen kolla vi på melodifestivalen åhh såå arg jag är att inte låt 1 gick vidare J....... skit :) nu är det bara att ladda inför nästa helg nää jag älskar inte melodifestivalen heller haha...



Hjärtat med ljus hade daniel gjort idag åt mig när jag kom ner o skulle äta frukost.. åhh va jag älskar den killen alltså han är min för evigt ÄLSKAR DIG MASSOR


Sexigt

jaha idag vakna lilleman 5 så vi va uppe tidigt :) men vi gick o la oss halv 8 sen o sov till halv 10 våran hyresvärd va så¨snäll o kom hit vid 8 o börja såga träd jaaaa va kul att höra en motorsåg nää eller inte...

har märkt antons alla kläder idag så nu har jag vanan inne att skriva anton lagerberg haha :)

jaha då va det fredag igen va händer i helgen jooo sara kommer hit o hälsar på o på söndag fyller svärfar år. och nästa vecka kommer hanna hit ska diskutera hur inbjudningskorten ska se ut till bröllopet ska ju snart skicka ut dom 3 månader innan.. mycket som ska fixas men jag har så mycket hjälp av släkten...

tack för alla som tycker jag ska skriva va jag vill :) underbart att höra..

jaa nu känner man sig såå snygg med magen haha flodko jooo tack hihi


Tack För Kommentaren

Tack så jätte mycket för din kommentar vem du nu är känns underbart att läsa.. och min syster ska vara gudmor till nästa barn :) hon kommer alltid vara min syster va som än händer...


Postat av:

klart du får skriva vad du vill i din egen blogg. du nämner ju inga namn sen att du vet vem det är och även den det handlar om tar åt sig..valet av fadder/gudföräldrar är inte lätt jag gjorde samma misstag som du verkar ha gjort men hon är fortfarande gudmor åt min dotter men vi har inte träffats på 19 år om du ska välja någon till ditt ofödda barn så välj med omsoeg någon nära i släkten skulle jag då rek fortsätta att skriv det du känner o tycker det är det bloggen är till för o ni som inte gillar det som står gå inte in o läs då då


Jaaa Duuu

Va ska man säga.. man får ju tydligen inte skriva i sin blogg va man tycker o tänker folk blir ju upprörda har ju inte nämnt några namn så va är det som är så farligt???? trodde en blogg va till för att skriva av sig m.m men då har jag väl fattat fel..

läs inte min blogg om du blir upprörd och jag raderar inga kommentarer varför skulle jag göra det...

jag lever mitt liv såå snälla låt mig vara......


idag va Anita här o prata om inskolningen dom har ju 3 dagars nu o det brukar vara halv 9 till 16 men eftersom jag är tjock så ska vi vara där kortare dom vill inte slita ut mig.. o på måndag va hon ledig så tisdag, onsdag, torsdag ska vi vara där sen ska Anton va där en stund själv på fredag.. åhh va läskigt att lämna min guldklimp.. sen veckan efter det början han tisdag o onsdag ska han gå 8.45 till 17.. kommer gå fin fint hoppas jag.. värst att lämna honom bara jag som är såå känslig...

nu sover min lilla prins så jag har fyllt i lite papper som han ska ha med sig så ska jag märka hans skor o kläder..

idag blir det en lugn dag ska bara vara inne o busa kanske diska lite oxå.. haha jag med min jävla disknoja o lukta på städmedel är ju såååå gott älskar det..
fan va jag små äter inte bra kommer ju se ut som fan själv sen haha..  måste ner i vikt tills den 27 Juni...


älskar dig Anton Vincent Lagerberg Pussssssss

Jaaaaa

Man saknar inte kossan förän båset är tomt.. Tänk på det.......




våran dag har varit underbar som vanligt med mycket skratt... =) har varit till daniels syster ikväll o fikat :)
sen skura hjärtat golvet när vi kom hem meeee love you.

tråkigt att det skulle bli såhär men vänskapen har ju typ varit slut sen i sommras vet inte va som hände, men allt är väl bara mitt fel anser väl hon.. har klarat mig utan dig sen i sommras o gått o varit ledsen men nu bryr ja mig verkligen inte.. förra veckan hände en sak o då insåg jag vilka som va mina riktiga vänner..

när ni skaffar barn se till att välja rätt gudföräldrar det gjorde tydligen inte vi.. jo anton gudfar finns där jämt :) tack för det även om vi inte ses så ofta så ringer han o frågar hur han mår..


Man har möjlighet att ge sitt barn faddrar eller Gudföräldrar. Faddrarnas uppgift varierar förstås under olika perioder i livet. De har till uppgift att följa barnet under livet, att finnas med som en viktig vuxen att samtala med om existentiella trosfrågor. Faddrarna kan också hjälpa till och stötta föräldrarna till barnet.

Vem väljer man då som Fadder till sitt barn? En del väljer sina syskon eller bästa vänner. En bra tanke är att man fråga sig själv: Vem skulle jag vilja prata med när det känns svårt?

Behöver inte vara ett par
Faddrarna behöver inte själva vara ett par och det behöver inte heller vara en av varje kön. Att ha en manlig och en kvinlig förebild i sina faddrar är väl i och för sig en fin tanke, men andra kvaliteter kan ibland vara viktigare. Vid kungliga dop är aldrig gudfar och gudmor gifta med varandra utan väljs från olika håll.

Enda formella kravet som kyrkan har på faddrarna är att de själva är döpta.

Kan man byta faddrar?
Vad händer om man väljer "fel" faddrar? Om det inte fungerar som man hade tänkt sig och/eller barnet och faddrarna inte har någon som helst kontakt med varandra, kan man ta bort faddrarna då?

"Det finns inga klara bestämmelser om att upphäva ett fadderskap", skriver Stefan Nilsson, präst i Gustav Adolfs församling, på Svenska Kyrkans webbplats, "men det är rimligt att den som inte vill vara fadder längre befrias från det uppdraget. Det första ni kan göra är att prata med faddrarna och höra hur de ser på saken, gärna tillsammans med en präst. De kanske tycker att det är en befrielse att slippa om det inte har fungerat. Efter det tar ni kontakt med församlingen så kan de ändra."


Wonderful

jaa idag har vi settat här hemma i mörkret har varit strömavbrott nästan 3 timmar jippi va kul man blir ju såå jävla låst när man får det men det är smällar man får ta när man bor på landet haha :) faan har ju strömavbrott jämt tycker jag. idag ska vi städa när anton somnat ingen ide när han är vaken ser ju fint ut i max 15 min hihi...
imorogn kommer anita hit antons dagisfröken vi ska prata om inskolningen o få lite papper m.m skönt att hon kommer hem till oss slipper vi åka :)

anton har blivit sko galen han ska ha skor på sig hela tiden haha såå himla söööt mitt hjärta..

förstår inte va som hänt förut hade vi kontakt hela tiden o nu ingenting man kan ju undra om man gjort nått men orkar inte lägg ner massa tid på det väldigt tråkigt bara..

på alla hjärtans dag åker vi i familjen på en liten resa :D och i april åker vi alla 4 + plus johan o charlie o melissa förmodligen till jönköping o bor på hotel o går på elmia..

nu längtar jag efter våran lilla Lucas tycker han kan komma nu hihi

bröllops tankar håller jag för mig själv ett tag till :D haha kul möhippa har ju såå många vänner.. men det skiter jag i det som spelar roll är kyrkan :)

27 Juni LÄNGTAR MASSOR



Livet

snart är man 2 barns mamma ska bli underbart :) 2 prinsar kommer jag att ha. visst kommer det bli jobbigt med 2 små men vi kommer klara det här.. har världens underbaraste sambo älskar honom av hela mitt hjärta känns så himla tryggt att leva ihop med nån skulle aldrig klara av att vara ensamstående..
i sommar blir man fru lagerberg ska bli så underbart att stå där i kyrkan o få säga ja det gör jag :) mee love you.

vänner jaaa det har man inte speciellt många av har nog bara kompisar.. man blir alltid sviken. jag har min familj jag klarar mig med dom men visst saknar man nån att ringa o snacka skit med men kanske kommer sen.

Älskar verkligen Daniel och Anton av hela mitt hjärta ni förgyller mina dagar älskar er pusssssssss


lilla söta jag


God Morgon

Jaaa idag är vi pigga o glad hihi :) anton har sovit såå bra i natt knappt vaknat dom nätterna är underbara :)
idag ska vi bara vara hemma som alltid annars haha... ska nog gå ut o gunga eller åka lite pulka, eller så går vi kanske hem till nemo o hälsar på.. vi får se.


såå sööt


Älskar Min ANTON MASSSSSSOR

Mitt Hjärta

älskar dig sååå mycket

Såååå

tror jag börjar förstå mig på det här haha

hej

Har nu skaffat en blogg men fattar ingenting :)

RSS 2.0