Sol






jaaa nu e det sol hoppas det är fint väder idag för då ska jag o Lucas gå en promenad.
Anton åkte nyss till dagis hoppas det går bra för han där. fick lite tips igår från bvc om Antons svartsjuka känns så himla skönt. inte så konstigt sa hon att Lucas inte får så mycket mat eftersom jag äter medicin som går över i mjölken så då rinner det inte lika bra plus att det smakar konstigt men snart blir det nog bättre. men jag skulle alltid amma först sen ge ersättning.
idag blir det tvätta o fixa lite här hemma medans Anton är på dagis gäller att passa på då =) hihi..
för imorgon blir det dropp o sen bvc för att väga o mäta.
nätterna är såå underbara :) men vid 5 vaknar Anton o bara skriker o skriker i 1 timme sen somnar han om. han har gjort så nu i flera dagar ingen aning om va han sysslar med.
Anton är bara sotis när pappa håller i Lucas jag får hålla hur mycket som helst. han är såååå pappig vår lilla herre.
idag ska Lucas bada för första gången få se hur det går.. hans navel va okej igår så hon sa att det bara va att bada honom.

har skickat inbjudningarna till bröllopet oxå :) farmor ringde igår o sa jag kommer hihi..

näää nu kommer snart svärmor med smör åt mig :) såå himla snäll som handlar åt mig

pussssssss hej


Min Familj

Älskar mig familj massor känns som man lever i en drömvärld hihi..


igår va vi på 3 barnloppisar o vi hitta lite kläder o leksaker sen träffa vi på massa vänner oxå :)
efter loppisen i torstuna så åkte vi hem till sara o magnus o kolla på deras hus va jätte fint o mysigt.. sen beställde vi mat där fick bli en sallad för mig o daniel tog en pizza..

idag blir det västerås ska lämna in min mobil som jag älskar men joysticken funkar inte o den pendlar i kontakt hela tiden.

Lucas sover i sin spjälsäng sååååååå himla skönt o underbart.. nu börjar mjölken sina så vi får se hur länge det räcker.. jag som ville amma den här gången åhh så less jag blir. men inget man kan göra åt faktiskt.

älskar er pusss


Ont

japp jag har väldigt ont får ondare i ondare för varje dag som går. har liksom ont ner i magen typ livmodern idag trodde jag att jag skulle svimma. så jag har försökt att ringa för att få tag på nån kan ju fått nån infektion efter förlossningen. men får inte tag på nån. :( men det blir nog bra till slut.. men känner mig lite hängig o febrig men det kanske beror på att barnen e sjuka.

idag jobbar Daniel o Anton är på dagis dom kommer väl hem snart :) så får jag pussa på min Anton..
jag o Lucas har varit själva idag men lilla prinsen har ju sovit sen 11 han är trött nu när han e förkyld. imorgon ska vi till bvc o väga i mäta sen få hjälp med amningen o en få dropp..

idag ska jag städa lite om jag orkar för imorgon blir det väl full upp med båda barnen för första gången, men Lucas sover ju så mycket så Anton o jag kan leka massor :)

nej nu ska jag skriva klart adresserna på inbjudningarna till bröllopet o dopet :) så jag kan skicka dom nån gång..

pusssssssssssss hej


 

Anton O Lucas

jag älskar verkligen er mina små prinsar, men Anton är inte såå liten längre om man jämför med Lucas hehe.. han är ju stor kille nu.. en så duktig storebror är han. fast lite gnällig men så är det när man är lite förkyld.
imorogn ska Anton till dagis o jag o Daniel ska åka till stan o fixa lite saker måste ju in till kyrkan o prata med Beba o Annelie dom vill ju se Lucas o sen ska jag säga till om vilken präst vi ska. jaa för det duger ju inte med vilken som helst för mig o eftersom jag jobbat där o känner alla så vet jag vilken jag ska ha :) ville ju ha pernilla men hon ska ju föda barn om 1 månad så det går ju inte... sen ska Daniel skriva på papper om att han är pappa till Lucas :) dags att göra det nu hihi... Just nu ligger båda o sover Anton sover middag o Lucas gör ju inget annat än sover hehe.. jo han bajsar o suger tutte oxå :)... han har bajsat ner mig 1 gång o Daniel 2 gånger. men såå himla skönt att han bajsar 10 gånger om dan i ställe för 1 gång i veckan. då vet man att hans mage är okej. hellre massa blöj byten än kolik.
vi ska hälsa på blomstra imorgon oxå..

åhh igår trilla Lucas navel av såå himla skönt för inte faaan lukta det gott heller.. bläääää

måste skicka iväg alla inbjudningskort till bröllopet oxå herregud snart e det Juni :) o den 27:e hehe

nehe äta nån lunch snart kanske börjar bli lite hungrig..

älskar min familj massor massor pussssssssssss

     

Så Underbart

älskar mitt liv o min familj....

nu mår tuttarna bra o va Lucas sover han e raka motsatsen till Anton man blir ju bortskämd ju hihi.. :) att ha en sån här lugn bebis så är det ju ingen konst att vara mamma haha...

igår va vi hos mamma o åt god mat o Lucas fick paket o Anton fick paket :)

idag har min pappa varit här så Lucas fick kläder =)

haha Anton har lärt sig göra huvud axlar knä o tå ser skit roligt ut.. 

nää dags o amma lite :) såå stolt att ja lyckas amma nu



Nu Är Han Här




nu är Lucas här.. föddes 090317 klockan 15.08 han vägde 4130 gram o va 54 cm lång :)..

det började med lite små värkar i tisdags morse 6.00 men jag tog tid mellan dom o det va 7 min så jag ringde daniel o han åkte från jobbet vid 7 så kom han hem o hämta mig o sen åkte vi till uppsala o på vägen in va det 1-3 min melan värkarna men kände inte så mycket. väl där inne så kolla dom ctg o sen vid 10.00 undersökte dom mig o då va jag öppen 4 cm så vi fick ett rum o sen låg jag där o vänta :) vid 12 kom dom o kände igen o då va jag öppen 8 cm va tänkte jag men hallå det känns ju knappt.. halv 2 gjorde dom hål på hinnorna så att det skulle gå snabbare o då började jag andas lustgas o sen kunde jag inte slappna av spännde mig så mycket så jag fick lokalbedövning men den började värka när lucas var född.. 14.45 fick jag krystvärkar o 15.08 kom han ut..
fick sy lite men det va där jag sprack sist. va 2 stygn. förlora rätt mycket blod så jag höll på att inte få åka eftersom mina värden inte är okej.. men vi fick stanna ett dygn. nu ska jag fortsätta få dropp i 8 veckor till 3 gånger i veckan jippi.. amningen funkar men har fått mjölkstockning så mår inbte så värst bra sov inget i natt men så är det hihi..

tack för alla gratulationer :)

pusssssss

Bf+1

japp ingen bebis än men lugn han kommer snart.. går o har små ont hela tiden men det är ju inte säkert att det är nått men det visar sig.. hihi.. mår ju bättre nu än när jag vänta anton ja kommer inte ens ihåg dom sista dagarna jag gick.. det va tårar jag sluta äta hade ingen glädje alls.. daniel va rädd för jag va helt tom liksom. nu är jag ju normal så det får gärna ta sin tid. han kommer när han e redo så är det.. den 18:e e mitt lyckonummer så vi får väl hoppas haha.. drygt bara att folk som man knappt pratar med hör av sig nu bara av ren jävla nyfikenhet.. jag lovar att skicka ett sms till alla jag har på min mobil när han kommit. sen finns det dom ja kanske skickar till när det börjar oxå =)

snart kommer mitt hjärta hem.. längtar faktiskt efter honom.. skicka imorse tror lite vatten sippra ut eller så kissa jag på mig haha jaa man e lite nojig...

anton sov 3 timmar idag så jag fick vila massor va jätte skönt :) älskar dig bubben...

ha det så bra.... tingeling pussssssssssssssssssss

2

jappp 2 dagar kvar till bf men jag vet att han inte kommer att komma på söndag så :) haha.. haha positiva diana...

längtar tills Anton sover en hel natt, men det kommer jag tänker inte stressa o vi är vana med det.. alla vänjer ju sig med sitt.. men tråkigt att folk ska lägga sig i.. som om jag skulle säga att alla som är ensamstående inte är bra mammor.. nej alla gör ju siott bästa med sina små änglar..

idag är det fredag va skönt =) då är det helg o daniel är hemma så man får lite hjälp o kanske kan få sova lite.. har ju svårt att sova nu men det har ju med graviditeten att göra så det försvinner ju snart.. jag somnar halv 1 ungefär o sen ska man ju kissa varje halvtimme sen 5 vaknar jag för då åker daniel sen kan jag inte somna om förns typ halv 7 o 7 vaknar anton :) så lite sömn skulle jag nog behöva innan förlossningen..

snart ligger man där med sin älskade lustgas o krystar hoppas jag :) gud va jag längtar.. så himla glad att jag har min familj.. idag kommer hanna hit med inbjudningarna till bröllopet så snart kanske ni får en inbjudan i brevlådan :) hihi.. min kusin hade varit på bröllopsmässa o pratat med lite folk om hur hon skulle göra min bukett så hon fick lite tips hihi ska bli spännande att se hur den ser ut sen :)

längtar efter sommar o sol... grilla åka o bada.. o i sommar blir det kolmården nån som vill haka på????

älskar min familj pusssssss



Jaha....

ingen bebis som vill titta ut.. idag har jag o Anton myst massor :) han är väldigt orolig nu på nätterna o ligger o gnäller o på dagis hade han varit jätte lessen, o när vi hämta han så brydde han sig inte om mig alls jag fanns inte.. lite små jobbigt men han känner väl att det snart ska hända nått. hoppas bara allt kommer gå bra när lillebror väl är ute.

vi har storhandlat idag oxå =) o ätit donken mums mums va gott det va..

har beställt massa kläder till grabbarna på hm.. :)

fick dagis räkningen idag oxå haha förra månaden när vi fortfarande gick på att Daniel va arbetslös eftersom vi inte fått nya blanketter betala vi 139 kr/månaden o idag kom det en räkning på 1007 kr/månaden snacka om skillnad när han lämna in nya lappen.. men så är det. han har det ju bra på dagis. fast att han ännu inte kommit in i det riktigt långa dagar för han men det är nyttigt att han får leka med andra.

imorogn är det fredag igen o inte vilken fredag som helst den 13:e snacka om OTUR.. ingen bebis får komma då inte haha :)

imorogn blir det dropp i örsa igen weeeeeiii va roligt..

älskar er pussss



Bilder

här kommer massa bilder på mig innan jag blev med barn :)



Sova???

Jaa sova vad är det?? man får ju aldrig sova hihi :) men min kropp har ju vant sig men i natt va det hemskt för jag trodde att jag sov så bra o länge men hade 20 minuters pass o sen va jag vaken igen lite små drygt faktiskt. imorse hade jag väldigt ont men det avtog o nu kommer det till o från. så vi hoppas väl på att det startar snart :) vill inte gå över tiden alltså så drygt.. men min barnmorska vill ju det så värdena hinner stiga.

roligt väder det är eller INTE!!!!!!!!!!

min lilla prins sov till 8.05 idag o han blir hämtad av farmor 8.15 hihi min lilla sömntuta men han har sovit så himla oroligt på sistone för han drömmer så himla mycket bara ligger o skriker i sömnen..

jaha idag ska man få dropp va härligt :) hihi.. sånt jävla åkande fram o tillbaka.

va skönt igår att få prata av sig med min barnmorska om alla funderingar m.m....

älskar er pusssss


Hittat DEN



japp har hittat min brudklänning såå jävla glad :) älskar den är såå kär i den hihi... mee love..


ja idag va jag hos barnmorskan allt såg bra ut.. haft kraftiga förvärkar som gjort ont idag men det gick över så vi får se om det kommer tillbaka till natten hoppas hoppas :)

ska åka iväg o fika hos några vänner idag ska bli kul o röra på sig haha..

kan inte Lucas komma nu o sen kan det bli 27 juni hoppas bara jag ser vacker ut i klänningen åhh vad jag l'ängtar..

nej nu ska jag steka bacon puss hej

Vilken Väntan...

Jaa nu är det bara 5 dagar kvar till Bf men som sagt varför skulle han komma då han verkar ju trivas där inne så jag lär ju gå över minst 4 veckor haha =) o sms på sms får man har han kommit än?? skit drygt.. tänk va skönt det skulle vara om man visste när han kom. jag kommer skicka till alla jag tycker behöver få veta hihi :) sara du får ett sms direkt efter så du hinner köpa baielys haha nää skämta bara :D
den 20:e ska vi hämta våran nya möbler ett bord o en tv bänk kommer bli kanon snyggt :) VISST????

Anton åkte nyss till dagis så nu e man själv igen ska till barnmorskan halv 12 o imorogn ska jag få dropp igen va där igår :) jippi såå kul det är.. känner mig som en nåldyna..

jag sa till daniel igår har du fattat att vi snart har en bebis.. nja sa han.. ja nästa vecka kanske du inte jobbar för att du är hemma dina 10 dagar o herregud sa han då det e ju snart ju :D kan ske närsom helst.

på söndag får jag korten till bröllopet som hanna skrivit :D spännande att se..

nej duscha lite kanske eller ut o springa ska jag nog göra :) då kanske Lucas har lust att komma ut haha

pusssss hej


7 Dagar Kvar Till BF




få se om lilla lucas behagar att titta ut snart vore ju trevligt.. :) jag längtar inte ett dugg haha :)

igår va vi hos mamma hon ringde o bjöd oss på mat hon hade abstinens för att hon inte träffat anton på 2 helger :)

sen har vi målat säng o ska kanske till eva idag o hälsa på ska bli skoj..

undra om jag går över tiden?? va tror du??

har skit ont på nätterna o då tänker jag nej vill inte, sen dan efter men va fan händer det inget för haha :D

nej nu ska jag sova middag anton sover redan o pappa daniel är i garaget.

tårtorna e fixade till bröllop pappa fixar det åt oss.. så underbart med alla som hjälper till

älskar min familj

Så Jävla Less




VARFÖR??? jaa allt verkar ju hända mig :( lilla oturs diana nej men jag är väl inte skapt för att vänta barn helt enkelt min kropp klarar inte av det. men det är så orättvisst att vissa inte känner ett skit medans en annan drabbas av faan allt. jaa idag är jag ARG, SUR, LESSEN o allmänt TRÖTT på allt.
ja idag ska jag till akis o få blod JIPPI ska få det 3 gånger i veckan. läkaren sa att mina värden inte va bra o att jag inte bara hade järnbrist det va nått mer oxå. så han sa att det va bråttom att få upp mina värden igen.
o medicinen jag ska hämta ut kostar 1069 kr jaa men som hittat eller hur?? inte nog med att man ska må dåligt nej man ska få betala för skiten oxå.. tur min snutte är på dagis så han slipper se mig så lessen.


snälla snälla lucas kom ut snart..

tack daniel för ditt stöd o alla andra för att ni stöttar mig känns bra att veta att ni finns där.. :) älskar er pusss

Älskar Verkligen Dig



Älskar min daniel av hela mitt hjärta är så jävla lycklig att jag har honom, han gör allt för mig o då menar jag verkligen ALLT. är så himla glad att jag har honom vid min sida hela tiden. han stöttar alltid mig när jag mår skit o han står verkligen ut med mig o mitt humör förstår inte hehe.. anton har världens bästa pappa o lucas kommer oxå ha det..
DANIEL ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA

imorogn blir det förmodligen akis o få dropp mitt hb va ner på nästan 85 inte bra :( men jag mår kanon men jävligt less på det här nu vill krysta ut min lilla prins NU.. men inom 1 månad har jag honom i min famn..

i helgen när vi va hos sara jaa va ser man inte i deras skåp joooo baileys har inte varit sugen på cider eller nå alkohol så men en baileys eller nån mjölk drink skulle inte sitta fel, så jag skratta o sa det att jag ringer när vi åker från förlossningen så kommer jag ut o tar en baileys haha :) måste tillägga att jag inte varit full på jaa säkert 3 år hehe

beställde ju en mobil till lucas igår o nyss fick jag sms att den fanns i grillby att hämta herregud va snabba dom va :)

idag blir det fläskfile med klyftpotatis smaskens :)

nej dammsuga köket lite innan jag ska börja med maten sen kommer mina grabbar hem åhh va jag längtar efter pussas :) älskar er pussss


Min PRINS




Min sötnos när han sov middag idag...

såg patrik 1,5 idag jag tyckte den va kanon :)
hitta en växa säng på blocket som fanns i enköping :)

idag har vi busat massor hihi.. älskar min lilla prins

imorogn ska snutten till dagis :( då får jag vara ensam o städa lite hehe. jag hoppas vattnet går snart eller att jag får värkar ska springa upp o ner för trappen imorgon haha :) tror inte det funkar men ändå.
köpte blöjor igår till Lucas :) såå himla små ju haha

få se va dom säger på mvc imorogon om mitt hb hoppas det har gått upp :)

nej nu ska jag pussas lite med min karl

älskar dig daniel pusss

Gårdagen

jaa igår bar det av till sala efter mycket strul med bilen. men vi packade in oss i saras bil o sen åkte vi :).. kom till sala hitta parkering haha o vilken kärring som bara snodde en annans plats haha, sen va vi hungriga så vi gick o käka o när vi satt där kom en man in o jag vet att han är polis o han kolla på mig o sara med värsta kåtblicken jaa herregud.. sen handla vi massor :) sen blev det hem till sara för att se melodifestivalen =) köpte mat från vita elefanten o sen käka vi massa godis mums. hade en jätte trevlig dag.. fick en ammningskudde av sara oxå tack så mycket.
o deras diskmedel mmm va gott det lukta hihi.. jag fick inte diska för sara :( men idag har jag diskat hihi :)

daniel åkte nyss till biltema med gusten för att inhandla stötdämpare till våran bil eftersom det gick sönder igår sen skulle han till barnenshus o kolla på en sak till anton :)..

köpte 2 pyjamasar igår till anton o då fanns det i storlek 50/56 så storebror o lillebror kommer ha likadana så gulligt så hihi.. sen köpte jag 12 par strumpr, daniel en mössa, o en fleece tröja med döskallar till anton och sen ett par tofflor  foppa men det är bilar :) såå söööta så.

tänk att folk kan förvränga historier så haha jaa det är roligt. men vem bryr sig umgås ändå inte med dom.

nej nu ska jag vika tvätt :)

älskar er pusss

lilla söta jag


RSS 2.0