Morsdag :)

jaaa idag är det Morsdag o jag fick välja en present själv så jag valde en film vi hade iallafall tur med vädret :) tänk att mina 2 små prinsar köpte det till sin mamma dom är duktiga dom.

idag har vi varit hos Daniels mamma o fikat o pratat en massor så härligt så.
så har jag klippt gräsmattan härligt härligt :D Daniel skulle klippa men Anton är ju sååååå pappig o livrädd för gräsklipparen så då fick jag klippa..
har pratat med Eva i telefon oxå jätte trevligt dom ska komma hit o sova här :) ska bli sååå roligt så.

nån som vet nått bra ställe man kan fixa håret o bli sminkad den dagen jag ska gifta mig?? har hittat ett ställe i Västerås Harmoniq ligger typ vägg i vägg där mamma bor på stora gatan :) kan inte bli bättre om jag ska sova där.

nu börjar det närma sig med stormsteg :) oo jaaaa jag längtar massor. kommer bli en såå bra dag o massa släkt o vänner som betyder massor kommer dit o ska se mig. jag kommer gråta MASSOR lilla känliga Diana :)

Anton o Daniel är iväg just nu en sväng och jag sitter här för Lucas ligger o sover så sööt.

den 27:e JUNI ;)

älskar min familj massor pusssssss

Så Kul :)




haha så jävla kul vi hade igår på våran shopping runda i kista jag o Emmelie hade en toppen dag. visst Lucas strula lite men det gick över när Emmelie tog till sina magiska händer hehe :) men massor med saker som vi shoppa :) fan va folk glodde när vi kom till kista hmm va vi så snygga eller va det bilen dom titta på?? hehe
haha får jag åka i den här filen eller missa vi nån skylt haha vi hade en egen Emmelie fil :)

blev en skjorta till Anton, en klänning, 3  par byxor, 2 bh:ar, 3 par trosor, 3 kjolar, ett par leggings och 4 linnen :) är verkligen super nöjd..

jaa idag är mitt hjärta hemma o kommer att vara det tills den 3:e Augusti hade lite jobb brist så då tar han pappa ledigt :) så härligt för då hinner vi göra massor inför bröllopet och jag får hjälp här hemma o vi kan åka o bada m.m :) UNDERBART..

ikväll blir det åka o köpa 2 tripp trapp i sthlm hitta på blocket 2 för 400 kr med  bygel o dom ligger i kartong :) så det är det ju lätt värt..

just nu är Daniel hemma hos Gusten o lagar våran bil. fan va låst man blir när man inte har bil.

beställde ju löshåret i Måndags o igår fick jag en avi att det hade kommit så jag ska hämta ut det idag.
fick även min lämp igår så nu är det bara att börja övningsköra faan va härligt.

idag har Lucas varit så himla snäll o lugn hela dan än så länge i allafall just nu sover han. och Anton är på dagis han vart jätte lessen imorse när han skulle åka eftersom han inte är van att pappa är hemma.

Så himla lycklig o stolt över mitt liv o min familj <3 älskar er pussssssss

Hi hi

älskar dig sååå mycket



jaaa helgen har varit kanon :) Anton o Daniel var på maskin expo i lördags o sen va vi bara hemma o mös =) i söndags kom Manne. Emmelie och Thea ut på middag oj va med mat vi hade haha dom trodde det skulle komma flera gäster haha nää men vi brukar alltid ha så mycket mat haha när vi bjuder folk man vill ju att det ska räcka o det gjorde det plus att Daniel fick matlåda och jag med haha.. vi hade 2 kg kyckling och 2 fläskfileer och 1 paket korv sen klyftpotatis o färskpotatis o massa sallad.

nu ser man fram emot en ny härlig vecka :)

idag va jag till mvc på efterkontroll o allt såg såå bra ut. :)

imorogn blir det kista med Emmelie o SHOPPA snacka om att jag längtar massor ska bli såå roligt för hur ofta gör jag nått sånt här.. är ju som julafton för mig haha..

just nu är mina grabbar o köper en emmaljunga scooter åt Anton värsta kapet jag gjorde 800 kr like it :)

den här veckan kommer mitt löshår oxå snart är det dags att gå in i kyrkan oooo myy säger jag bara börjar bli nervös men va bra det kommer bli :) hoppas jag haha.. ringde kyrkan idag o prata lite med mina gamla kollegor så roligt så..

jaa Lucas mage krånglar som faaaan dagtid men det gör inget för nattetid sover han såå himla  bra. och det värdesätter jag massor.

jag o Emmelie ska ju baka i veckan oxå ska bli roligt att se. på lördag fyller ju Thea 2 år hon är stor tjej nu..

o Anton han pratar o pratar nu så fort man säger nått så härmar han.. Emmelie säger han memmeli o ea om Thea..

måste ju bara skriva att Anton o Thea käka som hästar igår herregud 2 korvar var o massa potatis fick en chock för våran Anton äter i stort sätt ingenting så det va riktigt roligt :)

älskar min familj o mina vänner pussssssssssssssssssssssssssssss

Yaaaay :)




jaa ska väl sammanfatta helgen i fredags blev det äta på drottningen sen hem o kolla på talang o sen mysa :)

på lördagen blev det åka till örsa o stå på barnloppis med Emmelie va ju skojit blev av med lite grejer :) va roligt att bara sitta o kommentera folk haha.. jaa nackskada.se haha stackars barn.. sen åkte jag med Emmelie o hämta hennes bil som hade blivit lackad o inte till vilken färg som helst NEEEJ den är nu ROSA så jävla cool älskar ju rosa mee like massor hehe.. rosa faran liksom. åt med Manne o Emmelie i stan oxå :) MUMS. sen blev det åka o gratta Hanna Daniels systerdotter fyllde ju 18 år häromdan efter massa gott fika blev det hem och kolla på robinson.

idag har vi varit hemma o bara tittat på tv blev en sväng till stan handla present till Thea o sen fick Emmelie ett par ROSA solglasögon av oss hehe ett måste när man har rosa bil..

jaa Anton har blivit mycket bättre oxå skriker inte så mycket. men nu somnar han typ 22.30 o sover till 9 halv 10 på morgonen o det är toppen för honom så vi får väl köra så. o det är helt otroligt för han skriker verkligen nästan ingenting o äter bara 1 flaska på natten inte 3 så det är kanon we like.. :)

nää nu ska jag krypa ner i sängen ha det så bra allihopa

pussssssssssssssssssss

Va bra man har det..





jaa fan va livet är underbart :) älskar att leva.. hihi

jaaa idag fick jag ett samtal som va underbart :) en gammal vän ringde o det va så skönt att prata :)

har lärt känna en person som är såå underbar o vi är otroligt lika :) känns så himla

idag sov mina prinsar till halv 10 båda 2 o det va så skönt men dom somna strax innan 23 igår men sånt e livet.

imorogn ska jag o Emmelie till örsa o sälja grejer på barnloppis ska bli skoj det jag inte säljer ska jag ge bort till nån som vill ha o ska ha barn.

nästa fredag hämtar jag min förlovningsring har inte haft den sen sommaren 2007 längtar som en tok :) snart är det bara 1 månad kvar tills man står där i kyrkan.. HJÄLP

nu ska jag ta nått att äta pussssssssssssssssss hej

Trodde jag inte...

näää idag va jag på utvecklingssamtal på dagis blev lite paff faktiskt.. Anton pratar inget på dagis o sen är han mest för sig själv gillar inte att leka med dom andra :( mamma lilla älskling vill vara ensam. tydligen puttar han dom som är yngre än han men det har vi märkt hemma oxå för så gör han på lilla Anton men tydligen gör Anton så eftersom han inte kan säga att han vill leka, han slåss o puttar för att visa att han vill leka är tydligen ett tydligt beteende o så har jag aldrig tänkt jag har tänkt att han slåss bara för att dom stora barnen gör det. nej dom stora barnen är han rädd för. han hade blivit mycket lugnare oxå sa hon det kändes jätte jätte skönt att få höra. det går framåt nu hoppas jag.

igår hade Lucas jätte ont i magen o Anton va mer vild än tam hehe...
idag verkar det vara mycket bättre.

idag blir det bvc :)


nää orka skriva mera just nu

älskar er pusssssssssss

Fullt Upp




Tänk att man alltid har fullt upp men det är så underbart att göra massa saker o umgås med folk man gillar :)

Jaa Valborg spendera vi hos Manne vi grilla o kolla på brasan dom som va där va Manne,Emmelie,Thea, VI, Jimmy, Johan, Charlie,Melissa, Jenny och Emanuel hade en toppen kväll :)

1 Maj kom min moster o hennes man hit vid 10.00 så va dom här till 18.00 vi åt lunch o fikade o bara umgicks helt underbart faktiskt sen kom även Morfar o Birgitta :) dom ville ju hälsa på o kolla på Lucas.. fick presentkort på Lindex på 500 kr.

Lördagen åkte vi in till stan o shoppa sen efter shoppingen gick vi till lekparken o Anton älskade att vara där sen kom Emmelie o Thea dit oxå såå roligt så. sen blev det åka till Västerås o äta middag hos mamma så fick Anton feber han hade varit i solen för mycket.

Söndagen blev det mys hemma sen kom vi på att vi skulle göra en utflykt till Västerås o åka til Vallby o kolla på alla djuren o det älskade Anton, sen blev det Max med Manne o Emmelie :)

älskar min underbara familj

RSS 2.0