1 Månad




jaa ´nu har vi varit man o hustru i 1 månad :) jag är ´lika lycklig nu som innan jag va gift. men det känns ändå bra att vara fru Lagerberg.. faan va drygt det va o ringa runt till alla o beställa nya kort med det nya efternamnet. telefonköer är ju såå jävla roliga.
igår åt vi kina mat tog med hem så jävla gott det är.


idag kommer min älskade syster o ska sova här o sen åker hon med oss till Sala på fredag ska ju till sofielund o grilla o så min kusin gifter sig ju :) så dom har 2 dagar. sen sover vi ute i min mosters stuga i fläckebo dom gifter sig ju i fläckebo kyrka :) känns onödigt att sitta o åka hem på fredag när vi ska tillbaka på lördag.

så idag blir det gott gott o film kväll med syster.

idag är jag såå stolt. Anton har ätit frukost, han brukar ju äta välling vid 6 tiden o sen äter han lunch vid 12 men idag åt han inte vid 6 så han åt macka o fil o flingor med mig. mammas stora kille. jävlar va han fejkar att han blir ledsen haha så jävla roligt att se.

det är mycket plugga körkort just nu men kan ju bara läsa kvällstid när barnen somnat annars kan jag inte konentrera mig. på torsdag får jag veta exakt datum för skrivning o uppkörning för min lärare boka det i går morse åt mig. måste bara tänka på några små saker haha. jag vet exakt va höger regel är o betyder men ändå så släpper jag förbi dom från vänster är ju skrattretande hehe. men hon sa att det är vanligt för det är ju dom man har närmast sig. sen måste jag lära mig va som gäller i korsningar m.m... köra är inga problem men det är teorin som är svår. men varje gång jag har fel så lär jag mig ju det rätta svaret så det känns skönt.

nej nu ska jag hänga tvätt, plocka ur diskmaskinen o ta fram nån mat till kvällen..

pussss hej älskar er massor DANIEL, ANTON O LUCAS

Snart Snart





jaa nu har vi bestämt när skrivningen o uppkörning ska vara :) faan vilken frihet med körkort det är ju ett måste när man har barn faktiskt.

har nu bokat Daniels present han kommer bli såå glad för det är nått han verkligen älskar :) o det är ju hans födelsedag så då ska han få nått han gillar :)

mycket som händer nu :D

i helgen bröllop i Sala är 2 dagars så på fredag är det grillning o lekar och Lördagen bröllop o fest :)
och på Lördag fyller även hjärtat 26 år
Söndag mamma fyller
8-9 Augusti förmodligen högbo o 4 rätters middag och spa m.m
22 augusti Daniels present
2 september syster 18 År
sen i slutet av september kryssning med syrran :)

sen blir det förmodligen körkort oxå inom en väldigt snar framtid hehe :D
datum tänker jag KNIPA om även om jag fött 2 barn så kan jag knipa hehe...

hade en underbar helg i Norrköping o hotellet va såå fint och Anton älskade kolmården.
o att köra va inga problem men jag är ju bäst ju hehe.

nää plugga körkort o sova är ju en dag imorgon oxå

pussss o god natt

love you <3

P.S saknar dig Emmelie, nu får ni allt ta o skynda er hem. D.S

<3 <3 <3





mår lite bättre nu :) inge roligt när det blir sådär. men även om jag är stark så brister du ju alltid förr eller senare.
saknar Emmelie men dom verkar ha det så bra där uppe :) tur mobiler finns hehe.

imorgon blir det harry potter och packa inför våran resa. jag ska köra långt :) får se hur det går då.

idag blir det nog hyra film efter risk utbildningen. den slutar ju 18.00 lär ju vara helt slut efter den hehe.
ska försöka hinna tvätta oxå så vi har rena kläder när vi åker lär ju ha med oss lite kläder till barnen, men vi får inte ha med allt förmycket för 2 barnvagnar ska få plats.

inget slarv......

älskar min familj <3 <3 <3

pussssssssssssssssss

Less

usch!!!

vart är alla när man behöver dom som mest???

har mått lite halv dåligt den senaste tiden har varit rätt mycket och barnen är som dom är :( så idag fick jag mer eller mindre ett sammanbrott jag bara grät o grät o just nu känner jag mig bara helt tom. är som en robot. har inte slagit på min mobil än har haft den avstängd sen 5. jag orkar inte med att prata..
malin kom förbi o trösta mig en sväng o skulle ta Lucas men han hade precis somnat då. är väldigt glad över att hon kom jag var helt slut.
jag är jävligt stark men nu har det varit mycket.
o jag tänker inte tjata på folk att få hjälp ens vänner ska kunna se på en att man kanske behöver hjälp.

nu ska jag lägga mig o försöka sova ska orka en dag imorgon oxå

pusss


Herregud....

fy va jag är trött usch o fy barnen ville gå upp 6 imorse o det är INTE fru Lagerberg van med. men så är det att ha barn man vet aldrig va som händer. idag hade jag dubbel körlektion så idag blev jag godkänd med parkera,fickparkera, vända med hjälp av korsningar o backning :) bäst jo tack :) så vi prata uppkörning idag så nu har vi ett mål att sträva efter o det ligger närmare än vad jag trodde :) men mer säger jag inte.. men det är långt innan den 8 Oktober när jag fyller 26 iallafall o det va ju mitt krav :D

nej nu blir det hoppa i sängen

såå skönt nu när vi köpt dvd till Anton som han har i bilen nu är bil färden en fröjd :)

puss hej

Mitt Hjärta <3




idag blir Lucas 4 månader oxå grattis min lilla trollunge

min underbara älskling har köpt en bärbar rosa dator till mig :) han är bäst :)
den kommer väl nån dag nästa vecka längtar massor. finns så mycket man längtar efter men just nu längtar jag efter

* mitt hjärta
* ett körkort
* våran resa nästa helg
* min dator
* min växelspaks knopp
* resan till högbobruk med hjärtat
* god middag med Emmelie o Manne som vi lovat :)
* bröllop i sala
* hjärtat fyller år

båda barnen sover middag samtidigt idag med hehe skööönt
igår va Lucas inte riktigt överens med oss men det vara bara 1 timme.

nej dags att laga lite lunch men vad???

blir nog nån macka o lite cola :) när jag fått körkort blir det gymkort så jag kan få bort den där fula hängmagen. för mycket väger jag inte väger 56 kg men dallret på magen ser för jävligt ut

pussss hej

Härlig Natt ;)

älskar dig sååå mycket



oj vilken natt :) hmm undra om hjärtat va trött imorse hihi. det borde han inte varit eftersom vi soov heeeeeeeeela natten ;).. känns så himla bra nu jag hoppas det håller i sig. finns så mycket som hänt som jag inte vill ta upp här men jag har varit så äcklad på att ha sex , finns ingen lust o sen har jag spärrar i huvudet finns mycket som rör sig där inne. är glad att min underbara man förstår mig o stöttar mig. men nu känns det som om vi är på väg tillbaka igen. men allt går i min takt :D

igår körde jag hem till Emmelie o Manne o där bjöds det på fruktsallad o jävlar va gott det va mmm.. så nu har jag lovat att bjuda på en jävla middag igen. o då lär dom nog vara mätta länge hehe.

tänk att folk tävlar om vems barn som har mest problem jaa herregud det finns folk till allt.

jag är ärlig o berättar hur Anton är så folk vet hur han beter sig för han är inget underbarn som vissa andra påstår att sina barn är. bara för att ditt barn kan sova själv, lyssnar på allt du säger m.m är ett barn perfekt då?? Anton har sina dåliga stunder men när han är glad o busig så charmar han väldigt många. men jag är så glad att vi ska få prata med en barnpsykolog o få hjälp o tips. alla tips är välkomna.
även om inte Anton sover middag så somna han 23.30 ungefär o sover han middag 1-2 timmar somnar han 23.30 så det spelar liksom ingen roll va vi än gör. va mer kan man göra liksom?? vissa nätter äter han han ingenting o vissa nätter äter han 2 flaskor välling. men vi är vana att han är så här o jag är hans mamma o jag älskar honom hur mycket som helst han är  mitt hjärta.
Lucas han sover hela nätter äter 1 gång vid 5 tiden man bara lägger ner honom i spjälsängen sen sover han. snacka om skillnad. tänk om alla barn va så va lätt det skulle vara.

Längtar massor tills vi åker nästa helg :) lördag till söndag såå himla mysigt med hotell o ut o äta o sen ska vi ju på en till sak :)

älskar älskar älskar er massor min underbara familj


Köra köra köra






Hejsan


jaa igår va jag på bio med Sara faaan va filmen va bra :) ska kanske på bio nästa vecka oxå ska se harry potter skulle ju sett den idag men strula ju med folk som vill se den nattetid o då kan inte jag tyvärr har ju faktiskt 2 barn att ta hand om dan efter oxå. men Charlie ville ju se den så vi går nog nästa vecka nån dag när det passar henne. Melissa blir snart 1 år oxå undra va man ska köpa till henne har en sak som är på väg med posten :)

igår åkte vi tidigare till stan så jag fick öva stadskörning o parkering o backa runt hörn :) super duper bra haha fick motorstopp i backen upp efter paus men sånt som händer. Daniel är underbar som handledare men inte så konstigt han är ju min andra hälft.

nästa lördag bär det iväg för oss ska bli så skönt att slippa vara här :) ska ge faaan i o svara på sms ska vara med  min FAMILJ :)

pluggar körkort som bara den :) o faan va man lär sig nya saker hela tiden.

nej nu ska jag messa Sara o fråga om våran resa hon ska ju ha barnen när jag o Daniel ska till sthlm på  chokladprovning ska bli skoj. sa till Sara igår att vi kan fixa så nån annan tar Anton så slipper dom men hon sa att hon ville testa o ha honom så hon vet hur vi har det. hennes lilla Anton är ju en ängel :)
hon lär ju inte vilja skaffa fler barn haha :)

haaa det bra


pussssssssssssssssssssss

Kuuuuul

haft en roligt dag :) Anton har varit trottsig heeeela dan i stort sätt men Lucas har sovit massor jätte skönt faktiskt.
imorgon ska jag på dejt :) ska bli kul inte ofta man gör nått utan barnen är ju så när man har barn 24-07 jämt :) men faan va man uppskattar att göra saker när man väl gör nått.
har nog med att skaffa barnvakt alla datum jag behöver ha det lite små drygt hatar att fråga farmor jämt.
nej nu orkar jag inte skriva mera.

älskar min familj pusssssssssss

Ojojoj Vilken Helg




Jaa i Fredags fick jag papprena så nu för jag köra med Daniel gissa om man är som ett litet barn hehe ni tycker säkert jag är knäpp men ni va nog likadana när ni skulle skaffa körkort.
helgen har varit fantastiskt har varit 4 barnsmamma :) inga problem alls liksom.

har satt i min klädsel i bilen eller rättare sagt Daniel o Gusten har :) tack tack sen har dom fixat bättre högtalare poppar på bra :). har satt dit en dekal i rutan men den tar jag väl snart bort för vi har ju tydligen satt fel :) bokstaven d ska ju tydligen inte vara med. trodde ju att det bara va att sätta dit den.  har beställt en växalspaksknopp sen köpte jag en rosa tärning igår man brukar ju ha 2 men jag är inte riktigt som alla andra hehe.. :D
körde i stan igår är riktigt stolt faktiskt visst parkera åt helvete fel på bt men sånt händer. det är bara gilla läget man kan inte vara perfekt JÄMT :)

Daniel i Gusten är o jobbar dom åkte vid 7 imorse skönt med lite extra pengar.

längtar till den 23, 25 JUli sen längtar jag till den 1,2,4,8-9 o 25 Augusti

måste ju boka våran chokladprovning oxå :) då får Sara o Magnus ta hand om Lucas :) Anton törs jag inte lämna iväg till nån.

nej nu ska jag pussas med Anton mina barn är mitt liv.

är så stolt över en sak jag gjorde igår :) är nog fler som är det som vet om hur jag känner o hur jag mår men jag gjorde det och det va ingen fara.

älskar er pusssssssssss

BOKAT

japp nu har jag bokat risk ettan o risk tvåan nu JÄVLAR händer det grejer o mee like. finns så mycket jag vill skriva men nej tänker inte göra det.

i natt sov Anton hur bra som helst är så stolt han åt inte på hela natten sen åt han inte ens när han skulle somna :)

nu ligger båda mina prinsar o sover så nu får man lite egentid ska försöka leta lite filmer åt Anton.

orka skriva.

längtar till den 25 JULI :D och till den 8-9 AUGUSTI mysssss

pussss hej

Go Dagens

     



Igår va det en tuff dag när Daniel börjat arbeta igen men jag fick hjälp o det är jag tacksam för. hade körlekton igår körde backa runt gatuhörn, parkera, parallel parkera o hon fråga har du gjort det här förut för du är väldigt duktig, det va roligt att höra faktiskt. nu väntar jag på papper från vägverket så jag kan börja köra med Daniel :) nu har vi bokat en minisemester så den 25 Juli ska vi åka o bo på hotell kommer bli så mysigt.
snart hoppas jag att jag har körkort o NÄÄÄ jag har inte bokat skrivning men när jag gör det kommer jag verkligen inte berätta det eller jo enbart för dom jag tycker behöver veta :) typ min mamma o Daniel o Emmelie så klart hehe.
synd att ni inte kunde åka med den 25:e hade varit skojit.

idag sov min Lucas till 08.50 o Anton till 9.50 :) riktiga sömntutor.

klockan 15.10 ska jag köra idag :) har dubbellektion idag ska bli kul :) sen ska jag inte köra förns 20 Juli igen hon jag har går på semester o jag vägrar att köra med nån annan :D jaa jag är kinkig

älskar min familj masssssor pusssssss

Kursen



Jaa vi skulle ju gått handledar kursen idag men när vi kom till Bålsta va det ingen där så vi gasa till Enköping för att den kanske va där men ingen öppna, så vi stod där o vänta o vänta o till slut kom det en kille som Daniel prata med. o då visade sig det att kursen va igår men hon hade sagt fel till oss. JIppi tänkte jag 600 kr åt helvete plus att dom inte skulle ha några fler kurser förns i höst. men det skulle vara en imorgon bitti så han sa att vi fick komma då o att vi fick tränga ihop oss helt enkelt. :) tack Emmelie för att du hade trollungen en stund hehe.
Anton va hos farmor o ska vara där imorgon med och trollungen ska vara hos Daniels Syster :D
sen när vi vara på kursen ska vi på kalas hos Daniels syster.

har kört 2 körlektioner har 1 på måndag o 2 på tisdag.. ska ha det där jävla körkortet snart :D
pluggar teori hela tiden men jag tröttnar inte  o det fastnar är såå stolt så :) gjorde test igår hade 58 av 70 så jag blev godkänd är sååå BÄST hehe

hoppa ner i sängen o plugga o sova lite grann.
skulle åkt till Västerås till mamma idag men jag vägrar åka till Västerås när det är power meet vill inte att mina barn ska se en massa fulla drägg nää fy faaan.

puss o god natt

RSS 2.0