HEEEJ

HAR NU NY BLOGG 

mammadiana.blogspot.com

så nu får ni följa mig där i stället


kram

Skriva





ja från o med nu ska jag skriva ner här hemma i en bok varje gång Anton får utbrott o va han gör o va som gör att han blir så arg. igår blev han helt galen. Han tog en telefon gick fram till Daniel o slog honom då sa Daniel ifrån då blev han ännu mera arg o va på väg o slå Lucas. Då sa Daniel till igen då såg man verkligen hur arg Anton blev så han gick o hämta skurhinken o bara slängde den golvet av ren ilska. Då sa Daniel till igen då tog han upp en ratt till hans bil o slängde den i golvet så tog han flera saker. till slut sa jag att vi låter honom vara o ser om det blir bättre efter ett tag lugna han ner sig. så nu vill jag ha på papper hela tiden när nått sånt här händer så man kan ta med det till psykologen sen o visa. ska även gå en kurs snart om positivt föräldrarskap är tydligen en kanon kurs.

känns som man pluggar körkort dygnet runt just nu hehe..

idag blir det västerås o gratta syster som fyller 18 År :) Grattis Grattis

älskar mina barn så otroligt mycket gör allt för dom. pussss

Döden








undra varför det är så svårt att prata om döden?? vi vet ju alla att den kommer men det är fruktansvärt att prata om det.


idag är Anton på dagis han va såå rolig imorse för han prutta o då sa jag men Anton va gjorde du o skratta då svara han pröötä :) han är så rolig.
igår hade han o Lucas så kul ihop Anton spexa för Lucas o Lucas bara skratta :).. är så otroligt glad för att jag har mina 2 söner som är så underabar o charmiga. skulle kunna rabbla upp massor med saker Anton gör o så men jag tänker inte göra det blir mycket o sen tänker inte jag sitta o berätta jämt om va han kan. ska man berätta allt dom kan så kan manäven ta upp negativa saker tycker jag?? för alla barn är inte 100% perfekta dygnet runt alla barn har sitt trotts eller saker dom inte lyssnar på´eller va det nu är...

längtar så till så mycket olika saker.. 26 september 8 oktober 2 november m.m.. längtar till julen men min underbara familj o julgran o jul pynt..

saknar även tiden som va nyss förstår inte va som hänt??

men jag är glad att min man finns där i ur o skur :)

nån som har nå förslag på mat till kvällen??
är sjukt sugen på tacos


älskar min familj massor

nu börjar det dra ihop sig :D

RSS 2.0