Haha






jaa eftersom vissa skriver om allt deras barn kan så tänkte jag skriva om allt Anton INTE kan....

sova i egen säng, klara sig utan napp, klara sig utan välling, att lyssna på om man säger till på engång. finns säkert mera saker men jag är stolt över honom ändå o inte FAN är jag en sämre mamma bara för att mitt barn inte sover i egen säng.. men sen finns det ju vissa som tycker om att skryta lite men sen att historien inte riktigt är sann är ju en annan femma eller???

o vet ni Anton sa en mening härom dan när vi va o fika hos Manne.. Både jag o Emmelie o Daniel hörde när Anton sa mera saft ojojoj va han är duktig eller hur????? haha :D

igår va det göra stan osäker med Emmelie Thea o Lucas. :D Lucas gilla verkligen när Emmelie matade honom hihi.. han gilla inte riktigt ersättningen. Såg lite rolig ut.

gammal o gråhårig JO TACK :)

sen blev det grilla hemma hos Manne o jävlar va gott det va.. o Anton o Thea lekte och Daniel fick sig en åkttur bmw:n med Manne o jävla va Daniel skröt om det sen haha.. jag o Emmelie satt mest o snacka skit sånt som vi tjejer är bra på ;) jag ska hjälpa henne o baka tills Thea fyller år :) undra hur det kommer att gå.

sen blir det ju en tripp till Sthlm snart oxå nice :)

göra lunch snart kanske.. ska äta lax o potatis..

imorgon va fan ska man göra då????

pusssssssssssss

Så Underbar Helg



vilken härlig helg..

i fredags fixa vi släp o hämta bilen. :) sen på kvällen kom Emmelie o Manne ut på en fika.. typ mitt i natten hehe

i lördags hämta vi min brudklänning mee like, sen åkte vi till Västerås o hämta mamma sen ut till bäckby o lassa hela släpet fullt med grejer så tacksam för allt vi fått :) sen köpte vi sand till Antons sandlåda på bauhouse va inte dyrt alls ju. vi köpte 60 liter o det kosta 120 kr o vi har bara haft i 40 liter så en säck har vi kvar. Anton älskar att leka i den :)
hem o lassa ut allt o bygga ihop alla utemöbler. Daniel va rätt slut jag va ju inte till sån nytta orkar ju inte bära nått haha.. så han bar allt själv stackarn.. älskar dig sötis..
sen in o handla o lämna släpet o bilen sen blev det mysa framför tv:n...

söndagen va städdag o sen kom Emmelie o Manne ut på fika o Emmelie fick en bok o hon blev ju överlycklig haha :) sen bar det av in till stan en sväng med Emmelie så va grabbarna med barnen.. skönt med lite tjejsnack haha. sen ut till Manne o fika o jävla va gott det va o Anton hällde saft över hela sig så han blev blöt men tur att Emmelie hade lite kläder :D

idag sover barnen middag samtidigt o idag när jag la Anton så satt jag bara på sängen o han lekte men jag brydde mig inte sen bara somna han såå underbart o inte skrek han nått heller.. o idag har han inte gråtit på hela dan vi har haft en underbar dag tillsammans :) hoppas det är på bättringsvägen..

snart vaknar nog Anton han somna 1 o nu är klockan 14.45..

älskar min familj massor pusssssssss

Till Mitt Hjärta





Den här bloggen kommer handla om hur otroligt mycket jag älskar Daniel Lagerberg.

har nog inte insett hur bra jag har det och hur underbar Daniel är. som tex när Anton hade kolik Daniel tog hand om honom lika mycket som jag även fast han skulle upp o jobba men han ville hjälpa till. min grannes barn hade kolik men henne man sover med öronproppar för han ska minnsan upp o jobba.. är såå otrolig glad över att vi har lika mycket ansvar även om Daniel jobbar.
han finns ALLTID  där för mig o då menar jag ALLTID. Han stöttar mig i alla mina problem o saker jag vill prata om, han finns där när jag mår bra, ställer upp o kör mig överallt jag behöver bara be om skjuts han är verkligen toppen. älskar honom av hela mitt hjärta.
o 2 underbara barn har jag tillsammans med honom så himla lycklig jag är.. och snart är jag hans FRU l'ängtar som en galning kommer vara en så underbar dag. men alla dagar med Daniel är underbara även dom dagarna som vi kanske är lite oense men jag älskar han ändå. MASSSSOR....


nu ska jag planera lite men ha det så bra

älskar min familj PUSSSSSS

Funderar



på varför Anton är så skrikig gör vi nått fel?? han har ju varit så här sen han föddes. behöver råd o tips men framför allt stöd massor med stöd. men jag måste även lära mig att prata om det oxå jag är inte en dålig mamma. men det är jobbigt att inte kunna gå på stan eller fika eftersom Anton skriker så mycket. jag är rädd fruktansvärt rädd.
på torsdag kanske Emmelie ska ha Anton en sväng :)
det ska inte behöva ta 2 timmar att få ett barn att sova.. känns som att vi har testat allt.
han kanske mår dålig vi vet ju ingenting eftersom han inte kan prata.. Emmelie sa att han kanske har nedsatt hörsel då hör han ju inte själv att han skriker högt heller.. o det här är inget som hållt på nån dag nej sen han föddes..

nu ska jag äta lite lunch o ringa lite samtal..

älskar min familj massor

?

det verkar som att folk inte läser min blogg längre man kan ju undra varför :)???
kanske bara va intressant när man va gravid va vet jag..

idag har vi en hemma o inne dag Anton är skit sur o grinig idag vakna inte på rätt sida men det är rätt ofta han inte är nöjd. just nu har han en liten skrik o gråt period ingenting duger förutom pappa så man har ju inte lust att åka till folk när han bara skriker lite smått pinsamt faktiskt..

idag ska vi in till stan o betala lite på min brudklänning :) är såå lycklig så.

imorgon fyller eva år GRATTIS gumman. :) har lite saker till dig.

just nu håller Anton på o klättrar upp o ner i trappen hans favvo grej.

i helgen är det tivoli o vårmaknad i stan :) ska bli skoj att träffa folk o gå runt o kolla lite hoppas det är fin väder :).

imorgon blir det bvc med Anton o så ska jag få dropp.. sen har jag bara 2 gånger till jippi.

nää gå o vila lite med barnen =) trötta o griniga barn är toppen

älskar er pusssssssssss


Helgen Är Över





jaha nu är det vanliga dagar igen Skönt men samtidigt tråkigt...

idag är Anton på dagis så jag o Lucas har varit till min granne som oxå ha 2 barn lika tätt som vi har. hennes son Nemo är född 07 o hennes dotter Nev är född 08. va där o drack te o snacka massa skit mest handla det om barn o förlossningar :) men det blir lätt så att man pratar om sina barn utan att man tänker på det. men jag älskar  mina barn o älskar att prata om dom :)
så på torsdag ska vi kanske åka till öppna förskolan ska bli roligt att komma ut lite.


igår va vi till Mickan, Johannes o Aron o grilla sååååå gott så...

imorogn blir det dropp o bvc med Lucas sen på fredag blir det dropp o bvc för Anton hans utslag blir ju bara värre o värre inget som smittar så nått är han allergisk mot men VAD???


idag är det 4 veckor sen Lucas föddes tiden går så sjukt fort iallafall om dom inte har kolik hehe.. tiden när Anton föddes stod ju stilla.. men det va ju för att det va så himla jobbigt. Lucas han bara hänger med liksom. äter, sover,skiter och bara är allmänt nöjd.
Anton han åt, o SKREK o det gör han fortfarande han är ett riktigt litet skrik barn men han är mammas prins ändå.
älskar min familj såå sjukt mycket

pussssssssssssssssssssss

Vart Ska Jag Börja

Jaa i veckan har det hänt mycket så jag skriver väl dag för dag..

Tisdag: Blomstra och sen fixa jag mina ögonbryn, åkte till Västerås o hämta min mobil o sen följde syster med oss hem o vi grilla o hon sov kvar här.

Onsdag: Syster och jag umgicks, dropp i örsa sen laga vi mat o kolla på tv syster stanna en natt till :)

Torsdag: syster o jag mös med barnen sen kom Liesen o fika o Daniel kom hem tidigt :) sen på kvällen bar det av till Västerås för att lämna syrran men även på middag hos mamma :) så barnen fick påskägg o jag o Daniel med fick biobiljetter o blomster checkar. hade jätte trevligt..

Fredag: va ute hela dan sen åkte vi till Västerås så gick jag och syrran på bio såg fast and furios hur det nu stavas o den va as bra men jävla va gammal man börjar bli haha faan va ju skit högt ljud på bion hehe.. sen va vi hos mamma en stund innan vi ¨åkte hem.

Lördag: träffa Daniels bror från Gotland, gratta Daniels systerson son fyllde år, sen bar det av till Sala för att gratta min bror som fyllde år massa gott fick vi :) sen hem o kolla på robinson

Söndag: ute hela förmiddagen o sen gratta neo som fyllde 2 år, sen åkte vi till Malin o Gusten o när vi väl va där så blev vi bestulna på 500 kr oxå  jävligt roligt.. men vi vet vem det är oxå jävligt tråkigt.
så man kan ju fan inte lita på nån längre.

haft en underbar helg och imorogn ska vi till stan o umgås med Mickan, Johannes o Aron ska bli skojigt :D

nej sov dags.. hoppa Anton sover lika bra i natt vore underbart.. Lucas sover skit bra från 21 till 9 på morgonen så äter han vid 5.00 PERFEKT hihi

älskar min familj pussssss hej

Rolig Natt

jaa idag är hjärtat hemma o hjälper mig.. så underbar :) finns ingen bättre än han
Anton har kliat på sina utslag i natt o skrikit o Lucas har varit vaken för han va pigg så idag blir det inget dagis för Anton för det orkar han inte.
blir åka till västerås sen o hämta min mobil guuuud va jag längtar efter den. blir nog blomstra oxå o säga hej till dom.
så idag blir en slapp dag kanske hälsa på mormor oxå. tur att hans utslag inte smittar.

snart hoppa in i duschen :) härligt!!!

ringa farmor o dagis oxå..

skriver senare idag..

pusssssssss

Nyklippt







japp igår kom Antons faster o klippte honom känner ju knappt igen honom nu hihi :) men alla sa ju att han åg ut om en tjej så det va dags att klippa honom..
helgen har varit underbar umgåtts med vänner o familj :)

idag fick jag sms om att min mobil är klar åhhh såå glad jag blev..

ska ringa o beställa tid så dom kan plocka mina ögonbryn :) åhh nya kläder ska ja inhandla oxå känner att jag behöver det vill inte gå i mjukisbyxor jämt o ständigt. ibland kan man väl få se lite snygg ut haha =)

just nu ligger båda mina prinsar o sover middag så himla skönt att båda sover samtidigt. visst Lucas sover ju jämt haha..

nått som är irriterande är att mitt ena bröst är mycket större än det andra skit fult haha.. men Lucas ammar bara från ett bröst men jag ser ju lite mongo ut.. men va gör det har ju 2 underbara barn :) som jag  älskar mest i hela världen.

ikväll blir det apoteket o hämta ut mera medicin men snart är det klart :) sen blir det handla o äta ute :)

så underbart när pengarna bara rullar in...

pengar idag, pengar på torsdag, pengar den 20:e, pengar den 23:e och pengar den 24:e så skönt när Daniel får lön var 14:e dag man har alltid pengar så jävla skönt man behöver aldrig bry sig om att snåla hihi..

vill ha en rosa dator oxå :)

måste förstora min förlovningsring o fick min andra ring..

nej nu ska jag sminka mig o passa på o njuta av lite egentid för det är inte ofta man har :) älskar min familj massor pusssssss

Hmmm....




känns som man har så mycket att berätta ibland men man vet inte hur man ska skriva så då skiter man i allt helt enkelt.

nått jag aldrig kommer sluta skriva om det är om mina barn o min Daniel. så tycker ni att jag är tjatig så sluta läs hihi.. för dom är mitt liv.

men framöver blir det nog mycket om bröllopet kan ja tänka mig. ska iväg idag o kolla på en sak :D

idag har vi varit till örsa o jag har fått dropp o Lucas vägdes sen prata vi om varför Anton vaknar o gallskriker i 45 min varje morgon klockan 6 o då sa hon att han lider av nattskräck o att det bara är att låta han skrika för det går inte att nå fram till honom när han är så men det är så himla hemskt att höra han skrika låter som om nån sticker en kniv i han finns inge värre alltså..

tänk att man kan få 2 helt olika barn alltså helt otroligt. Anton är väldigt skrikig av sig som alla vet han har aldrig sovit en hel natt utan att vakna o skrika o vilja ha mat. medans Lucas är helt tvärtom. älskar mina barn så otroligt mycket ni är mitt allt. vill aldrig vara utan er puss från mamma


träffa på alla igår på ica va lite roligt haha..

träffa ida oxå va roligt har inte setts på över 1 år :D snart kryssning?? hihi

älskar er pussssssssssssssssssssss

RSS 2.0