Fru Lagerberg




ja då va man fru då :) kände mig som en prinsessa i Lördags o mina barn skötte sig såå bra :)
är så otroligt stolt. verkar som om alla hade trevligt har fått många samtal o sms om hur trevligt o fint dom tyckte det va. nu väntar jag på mera bilder. Älskar min man så otroligt mycket.
tack alla som va där o gjorde våran dag underbar <3

vi fick en massa fina gåvor o Lucas fick massa dopgåvor :) fick massa pengar till körkortet så igår skrev jag in mig på körskolan :) imorgon blir det min första körlektion. på fredag ska jag o Daniel gå kursen så snart får ja jag köra med honom med. tänk va härligt det kommer bli när jag har körkort. LÄngtar massor.

träffa Emmelie igår en sväng vi åt lunch, gick på stan sen följde hon med oss ut till Fjärdhundra när vi skulle hälsa på Sara o Anton. sen skjutsa Daniel in henne så kom han tillbaka för det bjöds på mat åhh vi grilla o hade det jätte mysigt.

är så himla skönt nu när bröllopet är över o man kan varva ner.

Min stora prins Anton har haft feber sen igår kväll 39,7 o det går liksom inte ner pendlar mellan 39,7 o 39,1 jag hoppas han blir bra snart, hatar att se han så dålig. men idag somna båda barnen 21.30 o det har aldrig hänt faktiskt.

ja jag vet att jag är dålig på att blogga men det kommer bli bättre nu när all stress är över.

pusss o kram

Hjälp :)

Åhh snart e det lördag :) längtar massor.
fast det är mycket som händer imorgon o herregud säger jag. men har en massa som ska hjälpa till o duka o fixa =) tack ni som hjälper till. vet många som vill hjälpa till men som inte kan tack till er med..
fick dåliga vibbar härom dan att nått hade hänt Emmelie o fy jag hade rätt, skicka till Manne o han berätta att hon låg på sjukan så vi fick nummret för att vi ville hälsa på henne o överaska med paket men kärringen va såå otrevlig o sa jag får inte säga nått. o Emmelie hade ju svarat att om folk ringde o fråga så fick dom berätta. JÄVLA SKIT.

nehe läsa körkort så man slappnar av lite grann :) är såå jävla avslappnade

älskar min familj pussssssssss

Biten

jaa idag ringde dom från dagis o sa att Anton hade blivit biten av ett annat barn i handen :( va inge roligt att höra man vill ju aldrig att ens barn ska ha ont eller vara lessen. ville bara åka dit direkt o hämta honom men jag ska inte vara så stressad hehe.. jag skulle inte bli en sån mamma men jag är det nu.
när vi kom till dagis fråga jag Anton har du gjort illa dig? då visa han sitt finger. han hade tydligen bitit Anton i ringfingret. dom sa att vi skulle ha koll på det.


Lucas har istort sätt sovit hela dan men han gillar väl inte vädret.. hehe

nu på kvällen har vi varit hemma hos Malin o Gusten för Malin fyllde 25 år så det blev fika o prata en massor.

o Anton älskar att kolla på sin film Rorri han skriker Rorri o springer till tv:n :)

min granne fråga igår om hon fick komma till kyrkan o kolla när vi gifter oss o självklart får hon det. hon är så himla underbar. det är hon som är rektor på Antons förskola

nej nu ska jag ta o gå ner o pussa på min familj lite grann hehe

ha det fint pusssssssss

o glad midsommar

Härligt Väder

Hej hej

idag har jag solat o nu blir det sola fredag, söndag, onsdag och sen fredag sen är jag nog lite brun hoppas jag till Bröllopet :)

igår va prästen här o allt gick så himla bra vi fika o pratade en massor :) så skönt när man känner prästen.. o herregud snart går jag där i kyrkan mamma mia nu börjar jag bli nervös :)

idag va Johan o Melissa här på besök va trevligt..

åhh fick höra av Emmelie att hon va nere vid ullared oåhh va jag blev avis då :D VILL OXÅ men i höst så ska jag dit :)

hmm va har mer hänt då ehhh typ ingenting

orkar inte berätta allt här heller lite privat liv vill jag ha. :)

jo idag kolla vi upp en sak oxå :) hihi

sov gott puss 

Utomlands

jaa idag kändes det som om vi va utomlands en sväng haha :D jaa herregud vilken biltur men roligt va det :)

nu har hjärtat en ny bil så han är glad blev en audi 80 quattro eller hur det stavas :)

jaha va har man gjort i veckan??? jo haft 40 graders feber, haft en sjuk Anton och en sjuk sambo. Lucas mage har blivit bättre nu han han vant sig med ersättningen plus att vi har kommit på att han gärna äter mindre men ofta så han äter varannan timme så nu är han glad nästan för det mesta. och sovit i sin spjälsäng i över 1 vecka nu vi är såå glada :) nu är det bara Anton som ska sova i egen säng oxå men det kommer. sån skillnad det kan vara på barn alltså. Anton älska att åka vagn då somna han direkt, Lucas hatar att åka vagn. Lucas vill helst ligga där det är mörkt då sover han som en stock :) så skönt att bara lägga ner han i spjälsängen o så somnar han helt otroligt faktiskt.

jaha nu drar det ihop sig inför bröllopet nervös börjar jag bli...

strumpebandet har jag fått nu, väntar på min tiara sen är det bara ringarna kvar :) på söndag ska vi till Västerås ska fixa placeringskort Sanna ska hjälpa mig. kommer bli bra det här det lovar jag :) lämna noterna idag till kantorn så det blir änglagård som ingång o ronja rövardotter som utgång

nej nu håller jag på o somna hade en son som krångla i natt

god natt pusssss


Cyklat





idag har jag o Anton varit ute o cyklat :) o gissa om han tyckte om det. åhh va jag älskar uppförsbackar eller inte :D

jaa min mage blir ju inte bättre får jätte ont efter jag ätit så mamma sa att det kunde vara magkattar eller magsår, har ont o mår illa. ska ringa läkaren imorgon jag har FAN inte tid att vara sjuk. hur ska man hinna med allt.

idag har Lucas haft såå himla ont känns som om det bara blir värre o värre. men på bvc sa hon ju håll ut det brukar försvinna vid 3 månader, men jag vet ju att det inte gjorde det med Anton.

nu har Daniel o Anton åkt dom skulle iväg på nått men jag fick inte veta va det va. hmm hemligheter för mamma det gillar jag inte. kanske kommer hem med nått gott till mig :)

älskar er pussssssssss

Ny bil,stereo,kläder




Jaa nu har vi en ny bil :) åkte även till Västerås o köpte en ny stereo sen bar det av till Sala för att hälsa på farmor o lämna dopklänningen så hon kan förstora den :) sen åkte vi upp till pappa o säga hej :)

igår blev det in till stan o handla kläder till barnen :) så va vi på m huset för att kolla på regnkläder o då hade dom halva priset påhela barnavdelningen fredag till söndag :) Perfekt ju..

jag har ont i magen hela tiden vet inte va det är får skit ont  efter jag ätit..

o det va så läskigt igår Lucas kräktes o det va inte lite bara spruta :(

idag ska Daniel kolla på tennis o fotboll JIPPI va roligt så jag ska hyra film :) om jag mår bättre ska jag ut o cykla med Anton så får Lucas o pappa vara inne.

nej nu håller min familj på o dummar sig vid mig så jag kan inte skriva mera..

älskar min familj pusss o kram

Kul

jaha skrev ju om hur bra det va med Anton jaa 2 dagar nu är det inte roligt. han sover på nätterna men ligger o gråter från 3 tiden till halv 6 ungefär inte alls roligt.. Och nu Krånglar Lucas oxå nattetid han ville inte äta o inte sova, har väldigt ont i magen.
som Eva sa ni har det värre än mig fast ni är 2 och jag är ensamstånde med 2 barn.
men som sagt det är bara att bita i det blir nog bättre sen.
men jag vill bara gråta just nu. lite jobbigt just nu men men..

idag köper vi ny bil  :)

sen åker vi till sala o hälsar på farmor

nehepp nu vakna Lucas igen så bäst jag går o tar upp honom..

puss o kram

Åhh Så Härligt





är så glad att Anton inte ätit nått på natten nu o det har hänt 2 nätter i rad :D helt fantastiskt :)
o på morgonen när han vaknat vill han se på tv o då sitter han där så snällt o bara tittar är verkligen jätte skönt :)

i natt krångla Lucas men så är det ibland :D är glad att han sover annars på nätterna.
i natt vakna han 1.30 o sen kom Daniel o tog han 4.30 sen sov han från 5 till 6.30 men nu sover han som en stock min lilla prins.. han brukar ju somna runt 21 o sen vaknar han halv 2 o vid 6 för att äta men sen sover han till 8. men är så glad att Daniel är hemma så att vi är 2. idag är Anton på dagis.
och vid 11.15 kommer Eva med tåget så då ska Daniel åka o hämta hela familjen :) ska bli jätte skojigt att dom kommer hit. så nu blir det 4 barn Anton är 19 månader Julia 15 månader och Lucas 2 månader o Vincent 2 veckor..

väntar svar från hamoniq om det fanns nå tider den 27 Juni så dom kan göra iordning mig

jaa jag längtar massor :) allt e klart nu förutom håret o sminket.

träffa Erik på stan härom dan o fråga om han kunde viga oss o döpa Lucas o det kunde ju han så klart :D hade ju honom som önskemål eftersom jag jobbat där o vet hur han är o hur han jobbar. ville ju ha Pernilla men hon är ju mamma ledig just nu. så Erik skulle ringa mig den här vecka.

på Torsdag bär det av till äckliga Sala ska till farmor med Lucas dop klänning hon ska förstora den lite.

nej nu ska jag klä på mig ha det fint

pussss o kram


RSS 2.0